E-urile din alimente pot declanșa cancerul!

E-urile-din-alimente-si-cancerul

Mulţi aditivi alimentari (conservanţi, emulgatori, coloranţi) utilizaţi în pregătirea mezelurilor, semi-preparatelor și alimentelor ambalate, sunt cancerigeni. Magazinele sunt pline de tot felul de „delicii” artificiale care, de fapt, fac numai rău celor ce le consumă. Aceste produse conțin tot felul de substanțe sintetice, care au un cost de producție mult […] vezi mai mult »

Apa potabilă și cancerul

Apa-poluata-si-cancerul

Este un fapt indubitabil că, cel puțin în zonele dezvoltate ale lumii, calitatea apei potabile s-a îmbunătățit dramatic în ultimele sute de ani. Epidemiile de holeră și dizenteria de care sufereau strămoșii noștri au dispărut până și din memoria curentă. Însă nu am putea să ne menținem aportul industrial actual […] vezi mai mult »

Legătura dintre gândurile negative și cancer

Gandurile-negative

La prima vedere, orice legătură dintre gândurile negative și cancer ne apare a fi de domeniul fantasticului. Însă, dacă ne gândim mai bine, putem găsi un fundament rațional pe care să sprijinim o asemenea relație. În primul rând, de cele mai multe ori când vorbim de gânduri negative ne referim […] vezi mai mult »