Vitamina C în doze mari poate distruge cancerul!

Încă din primii ani de viaţă, vitamina C este administrată sub formă de picături pentru poftă de mâncare, în perioadele când copilul este răcit sau bolnăvior, sau pur şi simplu luat din alimente. Mămicile şi doctorii insistă ca cei mici să consume multe citrice, dar şi alte fructe în care vitamina C se găseşte din belşug. De ce? Până acum nu ştiam cât de benefică este vitamina C pentru organism însă acum, noile descoperiri în domeniul oncologiei, ne determină să ne gândim de două ori înainte de a refuza consumul şi administrarea acesteia. Injecţiile cu vitamina C în cantităţi foarte mari sunt folosite în ziua de azi pentru a trata cancerul! Aşadar, cercetările asidue în încercarea de a trata cancerul ne întoarce la ceea ce ne poate oferi natura!

Vitamina-C

Cum se administrează vitamina C pentru a avea efectul scontat împotriva cancerului?

Să nu ne închipuim că după o cură de mere, portocale şi suc de lămâie, sau după câteva administrări a pastilelor efervescente cu vitamina C ne vom simţi mai bine şi vom scăpa definitiv de cancer. Acesta este doar un mit. Numai un specialist adevărat ştie cum să administreze vitamina C intravenos, în aşa fel încât să aibă un efect benefic asupra organismului măcinat de această boală. Efectele vitaminei C administrată intravenos pe un grup de oameni ce sufereau de cancer au demonstrat încă o dată că tot natura ne oferă remediu chiar şi în situaţiile ce par imposibil de rezolvat. Vitamina C poate eradica celulele canceroase, lăsându-le intacte pe cele sănătoase.

Noi cercetări în privinţa efectelor vitaminei C asupra cancerului

Linus Pauling, un chimist de la Universitatea din Oregon, este cel mai fervent susţinător al efectelor benefice ale administrării de vitamina C la bolnavii de cancer. Acesta a câştigat chiar două premii Nobel în domenii diferite, iar acum speră să găsească leacul pentru cancer, un lucru atât de greu de atins, din câte se pare, pentru omenire. Acest chimist a efectuat cercetări asupra injectării de vitamina C în doze masive în celulele ovariene umane, în vitro, pe cobai, dar şi pe subiecţi umani. Celulele canceroase ovariene au fost distruse, iar cele sănătoase au rămas intacte, spre deosebire de cazul radioterapiei şi chimioterapiei.

Vitamina C administrată intravenos – subiect continuu de cercetare

Pentru unii dintre noi, brevetarea vitaminelor ca şi leac împotriva cancerului ar părea oarecum nepotrivit, nesigur. De aceea, se fac cercetări majore chiar în momentul de faţă deoarece vitamina C nu are potenţialul de a fi brevetabilă, de aceea acest leac împotriva cancerului nu va fi sprijinit de companiile producătoare de medicamente. Pentru un rezultat cât mai bun, subiecţilor, adică pacienţilor ce suferă de cancer trebuie să li se administreze vitamina C intravenos, şi nu pe cale orală. Pe cale orală, vitamina C acţionează întocmai ca şi un antioxidant, în vreme ce, intravenos, aceasta favorizează formarea de peroxid de hidrogen, care deteriorează definitiv celulele canceroase.

Lasă un comentariu...

*