Tratamente cancer naturiste

Vezi aici toate metodele naturiste de tratament pentru cancer.

Agaricus blazei Muril – Ciuperca lui Dumnezeu

Ciuperca-lui-Dumnezeu

Agaricus blazei Muril, supranumită Ciuperca lui Dumnezeu, a fost folosită vreme de sute de ani de către localnicii din sudul Braziliei pentru proprietățile ei curative. În ultima vreme și-a găsit un loc binemeritat în farmacopeea homeopată fiind cu precădere apreciată în Asia de Est. De altfel, numele colocvial i-a fost […] vezi mai mult »

Cele mai populare remedii naturiste împotrivă cancerului

Remedii-naturiste-cancer---sucuri-naturale

Cancerul este o problemă de sănătate suficient de severă încât să ne oblige să ne asumăm rolul unui cercetător în domeniul medical. Să căutăm avid după soluții salvatoare, urmărind toate descoperirile în materie de terapie a cancerului. Și nu de puține ori ne aplecăm asupra soluțiilor naturiste… Terapia Gerson: Operă […] vezi mai mult »

Puterea plantelor medicinale în lupta împotriva cancerului!

Cancerul-si-terapia-cu-plante

Capacitatea plantelor medicinale și a produselor naturiste de a stopa cancerul și dezvoltarea tumorilor ne este confirmată de terapeuți, medici sau foști bolnavi. Informațiile despre vindecări, deși numeroase, dau naștere unor interpretări contradictorii. Plantele medicinale pot vindeca sau stopa cancerul. De asemenea, pot fi de ajutor în terapiile clasice, prin […] vezi mai mult »