Tratamentul pentru cancer, leac sau sinucidere?

Cancerul este un diagnostic care ar speria pe oricine. În plus, specialiştii nu au reuşit să găsească nişte cauze clare ale fiecărui tip de cancer în parte, să ştim exact de ce trebuie să ne ferim. Ştim, spre exemplu, că tipul de cancer pulmonar poate fi provocat de fumatul pe o perioadă îndelungată. Atunci cum rămâne cu nefumătorii care totuşi dezvoltă această afecţiune? De asemenea, cancerul la stomac este provocat în principiu de un program haotic de masă. Dar cum rămâne cu persoanele care îşi respectă cu sfinţenie orele de masă şi totuşi cad pradă acestei boli? Ce soluţii de tratament există în România şi în întreaga lume împotriva cancerului? Ştim cu toţii – operaţia urmată de chimioterapie. Nu toţi specialiştii în domeniu sunt însă de acord cu această metodă de tratament, considerând-o mai degrabă sinucidere curată, şi nu leac.

Tratamentul-pentru-cancer

Tratamentele pentru cancer în cazul femeilor sunt ineficiente?

Cancerul la sân este un tip aparte de cancer. Acesta nu răspunde la tratamentele convenţionale, iar femeile cad pradă unei capcane industriale. Ele cred că li se vindecă forma de cancer la sân dezvoltată, când de fapt, şansele lor de supravieţuire pe termen lung scad foarte mult. Tratamentul anticanceros este pe cale să fie atacat de oameni de buna credinţă din întreaga lume, care îl văd ca pe un regres, ca pe o barieră împotriva însănătoşirii pacientelor! Schimbarea a început din Anglia, acolo unde, lordul Maurice Saatchi cere schimbarea legii în acest sens. El susţine că medicii sunt împiedicaţi efectiv să încerce orice altă formă de tratament şi că singurele care au de suferit sunt femeile şi familiile lor.

Tratamentele împotriva cancerului şi efectele secundare

Femeile trec prin tot felul de experienţe de-a lungul vieţii. Femeile dau naştere pruncilor printr-un proces foarte dureros si laborios, trupul li se schimbă definitiv în urma unei naşteri, dar nimic nu se compară cu degradarea şi umilinţa pe care trebuie să o suporte femeile bolnave de cancer ce urmează tratament cu chimioterapie. Părul începe să cadă, sistemul imunitar este foarte scăzut, se instalează oboseala, greaţa, stările de vomă. Femeia nu mai poate să îşi îndeplinească atribuţiile la serviciu şi nici rolul de mamă şi soţie. Cu alte cuvinte, îi este răpită orice bucurie a vieţii, din cauza unor tratamente inadecvate. În plus, un sistem imunitar scăzut înseamnă şi posibilitatea infecţiilor de a se instala în organism.

Medicii oncologi, impasibili la suferinţa pacientelor sau fără putere de decizie?

Lordul Saatchi susţine faptul că medicii oncologi sunt reduşi la tăcere în urma unor ameninţări, dacă îndrăznesc să recomande altă metodă de tratare a cancerului femeilor suferinde. Ameninţările se reduc la procese şi pedepse severe, precum şi pierderea slujbei sau a permisului de practică medicală. Aceste metode de tratare a cancerului seamănă însă cu vechile practici medievale pe care le aplicau torţionarii, şi anume smulgerea sânilor femeilor. În plus, oncologia nu este un domeniu în care toţi cei implicaţi să fie tocmai corecţi. În Analale de Oncologie din 2013 ianuarie, se specifică în mod clar rezultatele medicilor de la Universitatea din Toronto, care au ajuns la concluzia că o treime din testele clinice aleatorii de faza III au fost raportate pozitive, deşi nu au satisfăcut principalul obiectiv.

Tratamentul împotriva cancerului este pură sinucidere?

Dacă luăm în calcul concluziile specialiştilor, se poate spune şi aşa! Acest tratament nu mai este demult leac, ci biletul spre moarte. Din această cauză, în ţara noastră şi oriunde în lume, mor anual mii de oameni răpuşi de această boală necruţătoare! Mare parte a tratamentului anti-cancer se bazează pe o încercare de fraudă. Medicamentele care ar trebui să vindece această afecţiune sunt testate pe pacienţi nereprezentativi, prin teste neclare, ajungându-se la exagerarea beneficiilor acestora! În ziua de azi, opţiunea chimicalelor şi radiaţiilor pare mai degrabă o moarte lentă, nu şansa la o viaţă mai bună!

Lasă un comentariu...

*